Ful och ond psoriasis – nu mycket bättre!

Jag får en hemsk fot varje år på våren och nu har jag räknat ut att det troligen är psoriasis. Jag har provat svampmedel och vanlig fuktkräm men det blir inte bättre. Eftersom jag har psoriasis i släkten så är det ganska troligt att det är psoriasis men att den inte blommar ut värre kan bero på att jag äter glutenfritt sedan flera år tillbaka. Så, min slutsats är psoriasis.

Jag fick tips från Maria Åkerberg att prova denna kur, och du ser på bilderna att det hjälpte mig! Nu kan även jag gå barfota i sommar och det har slutat vara ömt och klia!

Så här kan man göra:

  1. Skrubba området med psoriasis med Salt Scrub Energy. Kan låta ont, men det gjorde inte ont.
  2. Smörj med Shea Balm, gärna vid läggdags så du inte halkar omkring om du också har det på fötterna.

Bild 2 visar dag 2 efter att jag skrubbat med Salt Scrub Energy. Jag hade dock inte Shea Balm hemma från början så jag använde mig av All Day Balm. Tyckte dock det blev ännu bättre när jag köpte hem Shea Balmen (efter cirka dag 3).  Jag kan avslöja att efter de första dagarna så slarvade jag rejält så hade jag varit mer regelbunden med att smörja vid läggdags hade det nog blivit ännu finare fortare. Och faktiskt så blev det rejält finare på bara på en vecka men då glömde jag ta kort. Detta var inte ett planerat projekt för marknadsföring utan jag tog kort för min egen skull, men, men detta fina resultat vill jag ändå visa det.

Har ingen aning om det hjälper för fler, detta är högst ovetenskapligt. Jag har ju inte heller konstaterad psoriasis, men visst blev det bra! Produkterna går ju att använda över hela kroppen om någon vill prova.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *